Sanolin
Personal Life Coaching

Over Sanolin

Sanolin is een combinatie van de Spaanse woorden “sano” (gezond) en “linda” (mooi). Beide begrippen zijn onlosmakelijk verbonden met levenskunst en de wijze waarop je hieraan invulling weet te geven.

Zo nu en dan is het tijd om jezelf weer op te laden en de balans op te maken. Samen met een ervaren coach ga je drie ochtenden met jouw vriendinnen dan wel met een ander groepje vriendinnen reflecteren op jouw leven.  Bijvoorbeeld hoe het op dit moment staat in jouw relaties, waaronder die met je eventuele partner, kinderen, ouders, overige familie, collega's,  vrienden en kennissen. En je kijkt wie of welke gebeurtenissen jou de meeste positieve energie geven. Daarnaast staan we  stil bij zingeving. 

Bij een mooi leven, hoort het maken van slimme keuzes:  díe dingen doen waar je blij van wordt en die bijdragen aan zelfontwikkeling en zelfontplooiing. Afscheid nemen van belemmerende gedachten en energievreters. Pak zelf (weer) de regie over je leven en speel niet de bijrol in iemands anders leven! 

Sanolin programma

Het Sanolin coaching programma gaat over een zestal persoonlijke Geluksbepalers. Deze 6 G’s worden  stuk voor stuk uitgediept. Na afloop heb je voor jezelf een sterker bewustzijn opgebouwd ten aanzien van deze belangrijke levensonderdelen. Via een aantal inspirerende filmpjes sta je stil bij Relaties en Zingeving en werk je samen met onze coach en de andere deelnemers een kort en bondig plan uit. Je zult direct verandering merken omdat je een andere visie hebt gekregen op de huidige invulling van jouw leven. Klik hier voor de beschrijving van de 6 G’s en de opzet van het Sanolin coaching programma.

We starten elke ochtend met een overheerlijk ontbijt dat buiten wordt geserveerd. Vanaf de veranda kijk je uit over het zwembad, de mooi aangelegde tuin met wuivende palmbomen en luister je naar de stilte van de natuur. Rond 9.30 uur starten we met de coaching sessie, die 3 uur duurt en een half uur wordt onderbroken om de besproken zaken even op je in te laten werken. Er staan dan lekkere hapjes en drankjes voor je klaar en om 13.00 uur ga je genieten van een gezonde gevarieerde lunch. Na de lunch kun je met de andere deelnemers een keuze maken uit een aantal activiteiten die vooral tot doel hebben je zinnen te verzetten en nieuwe dingen te ontdekken. Natuurlijk kun je ook op de locatie blijven om een frisse duik te nemen in het zwembad en een ontspannen aquacoaching sessie te ondergaan*. ’s Avonds dineer je op een externe locatie naar keuze. 

*De aquacoaching vindt alleen plaats bij gunstige weersomstandigheden en aanwezigheid van de aquacoach.

  • zee 3
  • genieten in alle vrijheid_1
  • Aqua de Valencia
  • boot