Sanolin
Personal Life Coaching

Het Sanolin team

Sanolin is het lifestyle coaching concept dat is ontwikkeld door Peter Ottenhoff, die jou als gastheer ontvangt op de locatie waar hij zelf woont en die hij speciaal heeft uitgekozen voor deze combi van ontspanning en zelfreflectie. Peter is eigenaar van de BOAC Groep in Utrecht en is zelf al 35 jaar senior loopbaan coach. Vanuit die hoedanigheid is hij betrokken geweest bij de herplaatsing van circa 18.000 boventallige of langdurig arbeidsongeschikte medewerkers, o.a. binnen het onderwijs, de offshore en de zakelijke dienstverlening. Ook is hij zelf ervaringsdeskundige op het gebied van relaties. Meer informatie vind je op zijn LinkedIn profiel of op zijn website.

Peter heeft er voor gekozen om speciale Mijn Leven in Balans coaches op te leiden die als zelfstandig opererende coach samenwerken binnen het samenwerkingsverband Orpheus Coaching. Daarbij wordt gewerkt met de E coaching methodiek Mijn Leven in Balans, ontwikkeld door Vincent van Dam, die in het dagelijkse leven werkzaam is als interim schoolleider. Klik hier voor meer informatie over de coaches die met jou het Sanolin programma gaan invullen.

Daarnaast maakt ook Greetje Kooistra deel uit van ons team. Zij is een ervaren NOBCO gecertificeerde coach en verzorgt het onderdeel Aqua Coaching.  (Dit onder voorbehoud van de gunstige weersomstandigheden, watertemperatuur en de aanwezigheid van  Greetje. Haar verblijf in Valencia is niet permanent.) Je kunt ook kijken op de website van Greetje om meer over haar te weten te komen  en over haar bijzondere kijk op coaching. 

  • Peter
  • Greetje
  • Peter
  • Rixt