Sanolin
Personal Lifestyle Coaching

Vrijdag, dag 3: keuze uit 2 activiteiten, dagtrip Hot Springs/Rafting

8.00 tot 8.45 uur: ontbijt terras Casa Sanolin. Aansluitend transfer naar de locatie van de door jou gekozen ochtendactiviteit.

Activiteit 1. 9.30-18.00 uur: Dagtrip naar de hot springs in het schitterende natuurpark in de Sierra Calderona 60 kilometer ten noordwesten van Valencia

Bezoek aan de Salto de la Novia (indrukwekkende waterval van 60 meter) en de Palancia rivier in Navanjas. Zwemmen in de thermale baden van de Blue Lagoon  in Montanejos (op 413 meter hoogte). Grotten bekijken en genieten van visjes die je een voetpedicure geven. Springen vanaf een 3 meter hoge rots te midden van een adembenemend ongerept berglandschap. Geniet van de horizontaal spuwende geiser Fuente de los Baños. Tapas lunch in een rustig nabijgelegen dorpje of aan de Blue Lagoon.

Activiteit 2. Ochtend dagdeel: Raften op de Cabriel rivier

Ervaar de teamspirit gedurende een spannende 2 uur durende vaartocht over een afstand van 6 kilometer over de Cabriel rivier 70 kilometer ten westen van Valencia. Professionele begeleiding door een ervaren instructeur en met 6-10 deelnemers per opblaasbaar vlot.’s Middags kun je relaxen aan het zwembad van Casa Sanolin onder het genot van een lichte Paella lunch.

Vanaf 20.30 uur: Diner in Plaerdemavida in L’Eliana.

Klik hier voor het programma van Dag 4.