Sanolin
Personal Lifestyle Coaching

Me Time voor Carrièrevrouwen: kom Sanolinnen in Valencia

"Have a break" onder de Spaanse zon

Ga jij de uitdaging aan met jezelf en zie jij jezelf al jetskiën, flyboarden, raften of paragliden? Wilde je altijd al naar een authentieke flamencoshow of krijg je ook kriebels bij het idee te gaan zwemmen in de Blue Lagoon? Ook voor de minder stoere "daredevils" zijn er mooie activiteiten die jou zullen verrassen, zoals fietsen, wandelen en zwemmen in de natuur . Verleg je persoonlijke grenzen op het water, in de lucht en op het land. 

Maak kennis met zowel de historische als de moderne stad Valencia. Ontdek de mooiste plekjes en de ongerepte natuur in het achterland van Valencia. Snuif de cultuur op van de prachtige regio Valencia. Geef je over aan de culinaire hoogstandjes waar Valencia bekend om staat. 

Ontsnap aan de hectiek om je heen. Ontspan je volop op een schitterende locatie waar je je samen met een aantal andere dames vrij en vertrouwd voelt. Er is meer dan werk alleen. Ervaar wat jou nog meer triggert.  Kom op een andere manier in je kracht te staan. Wees even de motivator van jezelf. 

"Sanolinnen" is lekker ontzorgd genieten en zelf niets hoeven regelen.

Lees meer over Sanolin

time to relax 2
Afbeelding Algunos momentos no hay palabras
Slogan It's not the years in your life_1
Afbeelding disfrutar al aire libre
Attitude