JobCreator        
 

Onderdelen van jouw loopbaan coaching 


Je wordt begeleid door een ervaren en ter zake kundige loopbaanadviseur bij het vinden van een nieuwe inspirerende baan die aansluit bij jouw passie en voorgenomen persoonlijke ontwikkeling.                                                       

Daarnaast zoeken onze job hunters actief mee naar passende vacatures, zodat er een breder beeld ontstaat op alternatieve zoekrichtingen die matchen met jouw zoekprofiel. Gespecialiseerde trainers staan garant voor het verzorgen van workshops die bijdragen aan het vergroten van jouw kans op het vinden van ander werk. Hiertoe behoren netwerk- en sollicitatietrainingen, de workshop "Slim omgaan met LinkedIn" en trainingen gericht op het aanscherpen van gesprekstechnieken en onderscheidende presentatievaardigheden.


Andere onderdelen van onze loopbaan coaching trajecten zijn de Duurzame Inzetbaarheid Analyse (DIA) waarbij we jouw competenties en persoonlijke drijfveren in kaart brengen en inventariseren hoe je voor langere tijd weer met plezier inzetbaar blijft. Ook stellen we samen met jou een uitnodigend competentiegericht CV op en kun je deelnemen aan de online coaching methodiek “Mijn Leven in Balans: meer grip op balans in werk, relaties, vrijetijd en bezinning” waardoor je tot waardevolle inzichten over jezelf komt onder begeleiding van een van onze coaches.
Desgewenst kan ook een video CV worden opgenomen, dat vooral voor oudere werkzoekenden een meerwaarde kan hebben.


Je krijgt een helder inzicht in de kansrijke sectoren van de arbeidsmarkt (zowel nationaal als internationaal) en de mogelijkheden om je in een nieuwe baan voldoende te kunnen blijven ontwikkelen. Gemiddeld heb je één maal per twee weken een coaching gesprek met jouw loopbaanadviseur. Tussendoor is er frequent contact via de telefoon, Whatsapp (video), Teams of Zoom. Op elk gewenst moment kun je jouw vragen aan ons voorleggen of een second opinion krijgen op jouw sollicitatiebrieven. Elk sollicitatie- of netwerk gesprek wordt vóóraf grondig doorgenomen met jouw loopbaanadviseur en voorzien van praktische tips en adviezen. Ook geven we je graag praktische tips voor het onderhandelen over je toekomstige arbeidsvoorwaarden.


Praktische ondersteuning bij WW of WIA aanvraag


Tot slot ondersteunen wij al onze coachees bij hun  WW dan wel WIA aanvraag, zodat zij grip houden op de administratieve rompslomp die dit over het algemeen met zich meebrengt. Ook wordt support geboden bij het adequaat werken met de “digitale werkmap” op Werk.nl van het UWV. Wanneer je werkzaam bent binnen het primair onderwijs informeren wij u ook over de bovenwettelijke uitkeringsregelingen vanuit het Participatie Fonds en de aanvraag van een WW plus uitkering.

 

Klik hier voor het overzicht van Trainingen en Workshops.